Teetä laadukas remontti ammattilaisella Joensuussa ja koko Pohjois-Karjalan alueella

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Nailgun Oy toteuttaa laadukkaat ja monipuoliset remontit suunnittelusta toteutukseen Joensuussa ja koko Pohjois-Karjalan alueella. Teemme niin sisä- kuin ulkoremonttejakin toiveidesi ja tarpeidesi mukaan tarvitsemaasi kohteeseen.

Remontit teemme aina kustannustehokkaasti, toimivaan lopputulokseen tähdäten. Työskentelemme sovitussa aikataulussa, viimeisteltyyn työnjälkeen panostaen.

Remonttipalvelumme

Minkälaista remonttia suunnittelet? Olisiko aika uudistaa sisätiloja vai ovatko ulkotilat remontin tarpeessa?

Monipuolisiin remonttipalveluihimme kuuluvat muun muassa seuraavat:

  • keittiöremontit

  • huoneistoremontit

  • kylpyhuone- ja saunaremontit

  • seinä- ja lattiapintojen kunnostukset.

Teemme myös ulkoremontteja, esimerkiksi varastorakennuksiin ja autotallikatoksiin.

Toteutamme remontit avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen. Suunnittelua tehdessämme kuuntelemme tarkasti toiveitasi ja tarpeitasi. Kaikissa remonteissa, niin pienissä kuin suurissakin, käytämme vankkaa ammattitaitoamme ja kokemuksen tuomaa tietotaitoa. Hyödynnämme myös hyvää värisilmää ja horjumatonta tyylitajuamme.

Asiakaslähtöistä rakennus- ja remonttipalvelua

Remonttipalveluiden lisäksi tarjoamme myös asiakaslähtöisiä rakennuspalveluja yksityishenkilöille, asukasosakeyhtiöille, isännöitsijöille, yrityksille ja kaupungeille. Toteutamme laadukkaita rakennuspalveluja uudis-, saneeraus- ja purkukohteisiin. Teemme myös pihattoja ja rautarakenteita, jotka ovat vahva osaamisalueemme. Toimimme Joensuussa ja koko Pohjois-Karjalan alueella. Ota yhteyttä asiantuntevaan remontti- ja rakennuspalvelujen tarjoajaan! Palvelemme sinua mielellämme.

Lue lisää yrityksestämme